Pierde rapid in greutate cu
extractul de lamaie:

 • Fara diete greu de pus in practica
 • Fara exercitii istovitoare
 • Vei purta din nou hainele care iti plac
 • Iti vei recapata increderea in tine
  si atentia celor de sex opus
 • E suficient un singur comprimat/zi,
  cu efect anti oxidant si de
  accelerare a metabolismului

Ingrediente

 • Lămâie verde – 80mg
 • Portocal amarui (citrus aurantium) – 80mg
 • Ananas – 40mg
 • Aloe vera – 60mg
 • Guarana – 40mg
 • L’arginina – 20mg

*LemoSilhuette NU contine sibutramina sau alte substante interzise


LemoSilhuette actioneaza in cura de slabire ca adjuvant, pe doua planuri:

 • scade depozitele adipoase prin accelerarea metabolismului si cresterea arderilor, datorate aportului de aloe vera, guarana, ananasului, portocalului amar si lamaii
 • imbunatateste raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din organism si de asemenea, neutralizeaza amoniacul, ajutand la detoxifierea si regenerarea ficatului – datorita aportului de L-arginina

 


Bine de stiut:

 • LemoSilhouette este avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare cu nr 5669/07.05.2012
 • LemoSilhouette este produs de Medica Farmimpex SRL – intr-unul din cele mai bine echipate laboratoare din Romania – sub standarde de calitate ISO 9001 si ISO 22000

Ingrediente 100% naturale, avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare:

Lamaie verde


Lămâia este este un reductor de greutate excelent şi un anti oxidant. Continutul bogat de acid citric arde rapid grasimile.
Pe langa continutul bogat de vitamina C, lime-ul mai conţine şi calciu, tiamină, vitamina A, zahăr, fier, niacină, vitamina B, fosfor, riboflavonoină, proteine.
Lămâia verde previne constipaţia, scade colesterolul, întăreşte oasele, îmbunătăţeşte vederea şi ajută la slăbit. Pe lângă acestea detoxifiază organismul şi-l vitamizeza.

Guarana

Guarana contine o substanta chimica, avand rol energizant denumit guaranina care actioneaza precum cofeina, insa care nu are efectele daunatoare ale cafelei. Mai contine teobromina si teofilina, substante care se regasesc si in ciocolata si care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii psihice.
Guarana mareste vigilenta, vitalitatea, imbunatateste memoria si poate reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului prin stimularea sistemului nervos si muscular, atenueaza simtomele starii de oboseala sau epuizare, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii.

Ananas

Ananasul este bogat in antioxidanti, care ajuta la protectia organismului de radicali liberi si cresc imunitatea. Contine enzime care dizolva proteinele provenite din mancare, deci ajuta la digestie (si, pentru ca acestea sunt mai mici, sunt mai repede absorbite de sistemul digestiv, deci nu se depun).
Ananasul ajuta la arderea grasimilor, accelereaza metabolismul si produce globule rosii cu rol de a transporta oxigenul prin corp.

L-Arginina


– stimuleaza metabolismul energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatica a creatinei cu rol in contractia musculara
– anabolizant – mentine masa musculara prin participarea la sinteza proteinelor
– reduce nivelul amoniacului si a celorlalti derivati toxici de azot din organism, prin metabolizarea lor hepatica in uree, mai putin toxica ce se elimina prin urina
-detoxifiant si protector hepatic exceptional in hepatite virale si alcoolice, in steatoza, encefalopatie, coma hepatica, cancer hepatic

Aloe vera


Este una dintre plantele medicinale cele mai folosite in prezent si, totodata, este si una din cele mai cunoscute ierburi de leac din toate timpurile. Mentionata in Biblie, in papirusurile egiptene sau in tablitele de lut sumeriene, folosirea acestui leac are o vechime mai mare de 4000 de ani.
Studiile de medicina experimentala au aratat ca administrarea extractului cristalizat de aloe conduce la arderea mai multor calorii de catre organism, pe seama proceselor digestive, a proceselor de eliminare etc.
In plus, administrarea de aloe cristalizata creste productia de colagen din organism, asa cum o arata un studiu corean recent. Or, colagenul este cel care da elasticitate pielii si ne ajuta sa nu aratam inestetic, ca si cum ne-ar fi ramas pielea larga, dupa slabitul rapid.

Portocalul amar

Numit si portocal amar, Citrus aurantium este utilizat ca tonic digestiv pentru capacitatea sa de a trata
dispepsia (tulburare digestiva). Studii recente au aratat ca Citrus aurantium are proprietati de slabire
datorita prezentei unei substante, numita sinefrina, care are tripla actiune de slabire.
Sinefrina stimuleaza destocarea grasimilor, favorizeaza combustia lor si creste termogeneza.
Asocierea Citrusului aurantium si a cofeinei multiplica acest efect datorita unei actiunii sinergice
lipolictice.