Pierde rapid in greutate cu
extractul de lamaie:

 • Fara diete greu de pus in practica
 • Fara exercitii istovitoare
 • Vei purta din nou hainele care iti plac
 • Iti vei recapata increderea in tine
  si atentia celor de sex opus
 • E suficient un singur comprimat/zi,
  cu efect anti oxidant si de
  accelerare a metabolismului

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. lemosilhoutte.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

ATENTIE

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC Links Group SRL. Proprietarul site-ului este SC Links Group SRL.

SC Links Group S.R.L are sediul in Sos Colentina 24, bl 10, ap 56, sector 2, Bucuresti si are adresa de email office@lemosilhouette.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/8534/31.01.2005, codul fiscal este RO17571923 si are contul IBAN RO50BTRL04401202E21765XX deschis la Banca Transilvania – Colentina.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului lemosilhouette.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea lemosilhouette.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul lemosilhouette.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

SC Links Group SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC Links Group SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul lemosilhouette.ro si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. SC Links Group SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC Links Group SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele lemosilhouette.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

MARCI

SC Links Group SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii lemosilhouette.ro, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

SC Links Group SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Links Group SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Links Group SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC Links Group SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Links Group SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC Links Group SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC Links Group SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI

SC Links Group, are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC Links Group nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SC Links Group nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC Links Group isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC Links Group pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). SC Links Group nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC Links Group in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Links Group , dar nu si alte despagubiri. SC Links Group condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC Links Group fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Links Group de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC Links Group nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

GRESELI DE TIPARIRE

SC Links Group si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul), care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC Links Group nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@lemosilhouette.ro.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000).
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 30 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit si cu o copie a Facturii de achizitie. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la Retur.
Produsele vor fi returnate numai prin curier rapid, la adresa: Str. Lt.col. Paul Ionescu nr 8, et. 1, apt. 2, cod 011084,  sector 1,  Bucuresti,   tel: 0734.781.333 .
NU acceptam livrarea prin Posta Romana, coletele trimise astfel fiind neprocesate si returnate expeditorului.
Atentie!
Nu primim colete cu ramburs, coletele insotite de ramburs vor fi refuzate.
SC Links Group SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

CONDITII LEGALE

Site-ul lemosilhouette.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC Links Group si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

PLATA CU CARD

Procesatorul de plati pentru plata online cu cardul este NETOPIA Sistem srl;
Suport clienti: 021-305.39.44 (L-V 08-21)
Comercial: 021-209.53.95 (L-V 10-18)
Tehnic: 021-209.53.40 (L-V 10-18)
Fax: 021-305.34.24
contact@mobilpay.ro

PROBLEME LEGATE DE DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Daca doriti sa raportati probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala ne puteti scrie pe adresa: office@lemosilhouette.ro sau folosind formularul de contact.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
SC Links Group SRL este proprietarul acestui site, beneficiind de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar. Links Group respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatorii sai, inclusiv ale datelor cu caracter personal, conform acestei politici de confidentialitate.
Utilizarea acestui website implica implicit acceptul politicii de confidentialitate si obligatia utilizatorului de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale Links Group . Links Group poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-urilor din portofoliul sau, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, respectand caracterul privat si securitatea acestor date.

CE INSEAMNA DATE CU CARACTER PERSONAL ?
Datele cu caracter personal reprezinta informatii referitoare la un utilizator. Datele cu caracter personal pot include, insa nu sunt limitate la: numele utilizatorului, data nasterii, sexul, adresa de e-mail, numar de telefon si in anumite situatii opiniile si preferintele individuale ale acestuia.

CE INSEAMNA COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice operatiune care se efectueaza asupra acestor date, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

CUM SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL ?
Links Group poate colecta datele cu caracter personal prin :

Formularul de inregistrare si/sau comanda al utilizatorului sau abonare la newsletter: datele colectate astfel sunt folosite in vederea trimiterii de informatii din partea Links Group si a partenerilor sai
Formularul de contact: datele trimise de catre utilizator prin intermediul formularului de contact vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare a utilizatorului de catre Links Group .
Adresele IP ale utilizatorilor pot fi colectate si folosite de catre Links Group pentru o buna administrare a site-ului si pentru alte statistici de uz intern.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa SC Links Group SRL, cu sediul in Bucuresti, Sos Colentina 24, bl 10, ap 56, sector 2, 021179

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: la adresa mai sus mentionata sau prin e-mail la adresa office@lemosilhouette.ro
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Links Group va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale utilizatorilor.

CUM PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Links Group va folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor in urmatoarele scopuri:
-Pentru a contacta utilizatorul pentru a-i oferi informatii si servicii de reclama, marketing si publicitate.
– Pentru a se asigura ca site-ul intruneste nevoile utilizatorului.
– Pentru a crea si publica continutul cel mai relevant pentru utilizatorii Links Group .

Links Group colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice cu privire la ce pagini sunt accesate in interiorul site-urilor, inclusiv adresele de IP ale utilizatorilor. Links Group poate folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– Pentru a imbunatati securitatea accesului.
– Pentru a imbunatati uzabilitatea si a furniza utilizatorilor sai un serviciu cat mai bun.

CUM UTILIZAM DATELE STATISTICE SAU ANONIME?
Links Group poate folosi date statistice sau date anonime rezultate in urma prelucrarii, cu scopul publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor Links Group sau ale partenerilor.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Links Group utilizeaza tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Links Group depune eforturi pentru a proteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor.
Informatiile personale dezvaluite in mod voluntar in mediul de comunicare online, de exemplu in forumurile online, in comentariile la articole sau alte medii de comunicare oferite de site-urile Links Group pot fi usor colectate si folosite de catre persoane neautorizate. Transmiterea informatiilor intr-un mediu inadecvat se face pe propriul risc al utilizatorului.

Links Group nu raspunde pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii postate sau facute disponibile in spatiile publice apartinand Links Group . Utilizatorul site-urilor Links Group este unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor personale cu privire la parola, numele de utilizator, etc. legate de contul sau.
Links Group poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Inform Meida. Links Group poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru sustinerea de campanii publicitare.

LEGATURI EXTERNE
Site-urile Links Group pot contine linkuri spre alte website-uri. Site-urile accesate astfel pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea expusa in acest document. Modificarea politicii de confidentialitate Links Group isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificarea utilizatorilor si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil. Politica de confidentialitate publicata pe site fiind intotdeauna forma valabila a acesteia.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.